Cizme la moda

Iarna sosește curând, toamna devine din ce în ce mai friguroasă. Aveți nevoie de cizme și nu cunoașteți care sunt tendințele acestui nou sezon friguros?

Vă ajutăm noi chiar în acest moment, fără nici un fel de problemă.

Anul acesta se poartă cizmele clasice care au fost la modă în urmă cu mulți ani. Recomandarea noastră este să alegeți din toate variantele, exact modelele în care vă simțiți cel mai bine dumneavoastră. În anii 1980 erau la modă cizmele Punk și foarte multe modele cu tentă militară. Practic orice model de cizme grele cu tălpi groase sunt potrivite anul acesta. Sunt comode, interesante, suficient de clasice și bune pentru zilele foarte geroase.

Recomandare magazin cizme aici: OTTER

Nu numai gecile stil cowboy sunt la modă, mai ales cizmele vor fi în centrul atenției, tot sezonul aceasta. Așadar, daca vă plac hainele și încălțămintea sportivă, urmăriți ofertele în magazinele de încălțăminte pentru acest stil de cizme. Nici persoanele care sunt pasionate de cizme cu tocuri înalte, nu sunt deloc dezavantajate în sezonul acesta de iarnă. Sunt la modă și aceste genuri de cizme!



Mai puteți cumpăra fără probleme cizme cu tot felul de curele și decoruri stridente, de asemenea. Este aceeași tendință ca la gecile din piele cu diferite aplicații extravagante.

Se vor asorta foarte bine toamna aceasta!

Pielea ecologică este din nou la modă, ca și pielea naturală sau pielea întoarsă.

Mai pot fi alese și cizmele cu talpa plată precum și cizmele cu platformă. Va fi o toamnă interesantă din punctul de vedere al modei!



sursa foto: Larisa Judele