Cum mă îmbrac dacă sunt scundă ?

Anumite haine sunt foarte potrivite pentru persoanele scunde. Dacă sunteți o persoană scundă, atunci vă puteți îndrepta atenția către următoarele tipuri de haine:

Fuste mini

Acestea sunt fustele ideale pentru persoanele scunde. Cele mai recomandate modele sunt fustele mini cu volane și fustele în A.

Bluze cuvolane în talie

Se potrivesc perfect pentru persoanele scunde. Pot avea volane și deasupra șoldurilor.

Bluze pe gât

Creează o senzație de ... persoană înaltă. De asemenea, sunt foarte elegante și călduroase, în același timp. Puteți opta pentru ele fără nici un fel de problemă.



Pantaloniicu talie înaltă

Sunt cele mai recomandate modele de pantaloni pentru persoanele scunde. Oricum, să nu optați pentru pantalonii largi, deoarece ei vor atrage mult atenția asupra ținutei dumneavoastră scunde.

Pentru toate aceste tipuri de ținute să optați pentru încălțămintea cu tocuri. Alegeți exact mărimea tocurilor pe care o agreați cel mai mult. Trebuie să fie în special comodă ținuta și încălțămintea pe care o purtăm aproape toată ziua la servici.

Mai sunt recomandate ținutele monocrome, rochiile cu decolteuri în V precum și rochiile lungi cu talia marcată foarte bine.

Nu sunt recomandate hainele largi, nu sunt recomandate pantalonii, fustele sau rochiile foarte lungi, până la glezne, nu sunt potrivite imprimeurile în exces sau foarte încărcate și stridente.

Dacă vă plac hainele în dungi, puteți opta pentru cele cu dungi verticale. Combinațiile alb- negru mai sunt recomandate, dacă nu vi se par prea clasice. Curelele mai înguste sunt accesorii, de asemenea, care vă avantajează mult.