Cum port buclele Beach Waves

Buclele beach waves sunt foarte populare de cateva sezoane. Este ca si cum ai purta vara in par. Este o coafura lejera si usor de realizat. 
Acum ca am invatat cum sa avem bucle beach waves ne intrebam cand si cum este potrivit sa le purtam. Din punct de vedere vestimentar buclele beach waves se potrivesc cel mai bine cu stilul boho: rochii lungi, articole crosetate, franjuri, imprimeuri colorate, jeansi scurti si maiouri largi. Genul acesta de blucle lejere merg mana in mana cu stilul degajat si putin pretentios pe care il au hainele boho.

Pot purta bucle beach waves la serviciu? Depinde in primul rand de codul vestimentar pe care il  are departamentul tau. Daca ai impusa o tinuta office nu iti recomand aceasta coafura. In cazul in care codul vestimentar este mai relaxat, poti opta pentru genul acesta de coafura intr-o casual Friday.
Poti face exces de aceasta coafura in timpul liber. Este rapida, ti-o poti realiza singura acasa si parul nu se deterioreaza. Insusi numele coafurii ne aduce aminte de concediu, de mare, de plaja, de relaxare.

Chiar daca parul tau arata senzational coafat asa, nu il coafa niciodata asa pentru un eveniment festiv.  Fie ca este vorba despre o nunta, o receptie, un botez sau o cina festiva de afaceri, uita de aceasta coafura in acele momente. Ai nevoie de ceva mai sofisticat si mai elegant pentru astfel de evenimente. Evident, exceptie fac evenimentele organizate chiar pe plaja.
  


Pentru ce culoare este potrivita aceasta coafura? Arata bine atat pe par natural cat si pe par vopsit, indiferent de culoarea aleasa. De asemenea, suvitele realizat prin noua tehnica balayage se potrivesc de minune cu aceasta coafura. Daca ai parul lung si des poti sa-ti impletesti chiar niste suvite pentru un look si mai boem.


Tips and tricks: Nu incerca aceasta coafura daca ai parul deteriorat. Va avea efectul  invers dorit. Look-ul tau va arata neingrijit in loc de stilat.

Photo credits: Pinterest
Un articol                                                                      scris de Luiza Olteanu.