Ce fel de cercei sa purtam ?


 Accesoriile sunt importante pentru orice categorie de ținută. Pentru ținutele de seară, sunt elementare și nu pot lipsi sub nici un fel de formă. Pentru ținutele de zi, dacă sunt bine alese, înfrumusețează într-un mod foarte plăcut aspectul nostru și ne fac să ne simțim chiar foarte bine.

Pentru evenimentele de seară, puteți alege cercei lungi, cu modele mai sofisticate sau cercei din pietre semiprețioase frumos colorate. Sunt foarte multe magazine online de bijuterii pentru toate categoriile de vârstă care vă pot fi de un real folos atunci când nu aveți nici un fel de inspirație sau atunci când vă grăbiți și trebuie să găsiți exact modelul potrivit, asortat perfect ținutei festive cu care doriți să vă îmbrăcați pentru petrecere.

Pot fi și cercei din aur sau argint, cercei din platină sau cercei suflați în metale prețioase.

Pentru ținutele de zi, vă recomandăm bijuterii simple dar foarte elegante. Cerceii cu șurub reprezintă o alegere bună, pentru că ei nu atrag în mod foarte strident atenția. Contează foarte mult și stilul dumneavoastră!

Toate lucrurile, inclusiv bijuteriile, încălțămintea sau accesoriile celelalte, trebuie să fie în armonie deplină cu personalitatea dumneavoastră și cu felul de a fi. Dacă ele vă reprezintă bine, atunci sunt exact bijuteriile cele mai potrivite. Nu contează doar felul în care veți arăta! Contează în primul rând să vă simțiți stăpână pe situație, să aveți în felul acesta încredere maximă în dumneavoastră și să lăsați o impresie foarte bună, acolo unde chiar merită.