Femeie, astăzi este despre tine

În viața de zi cu zi, fiecare femeie își petrece existența făcând o multitudine de lucruri pe care un bărbat și le poate doar imagina, lucruri normale sau poate mai puțin normale, care au rolul de a-i oferi femeii calitatea de a fi “puternică în societate.

Femeia este ființa care deși are menirea de a fi iubită, uneori nu este pe deplin înțeleasă de către ceilalți. Femeile visează, cântă, lucrează, educă, cresc copii, fac cele mai bune rețete de mâncare, sunt cei mai buni “psihologi”, iar ceea ce nu știu bărbații este faptul că femeile plâng și suferă, mai ales atunci când nu se simt apreciate sau când pur și simplu simt că, ceva nu le iese bine.

Fiecare femeie este frumoasă, chiar dacă hainele pe care le purta cândva nu se mai potrivesc cu vârsta sau poate chiar cu kilogramele în plus, chiar dacă sunt zile în care nu mai are timp și puterea necesară de a se aranja, chiar dacă ies fară cu părul ciufulit și nemachiate. Fiecare femeie atrage “energii pozitive”

cu feminitatea ei și chiar dacă anii și-au pus amprenta asupra fizicului și trăsăturilor femeii, ea își dorește să se simtă în continuare perfect în pielea ei atât prin vestimentație, cât și printr-un look modern și tineresc.

Într-o zi normală, femeia trebuie să se ocupe de toate treburile pe care le are de făcut, însă astăzi, este despre ea. Fie că este mamă, soră, prietenă, astăzi fiecare femeie trebuie să lase deoparte tot ceea ce face zilnic și să își dedice această zi, plăcerilor ei sufletești.

Așa că, chiar dacă stai în casă sau la birou, îmbracă-te cu cea mai frumoasă haină pe care o ai, dă-te cu cel mai frumos parfum, aranjează-ți părul cum îți stă cel mai bine, machiază-te, poartă o pereche de pantofi cu toc și fii feminină, pentru că astăzi, dragă femeie, este despre tine!

Hainepentrufete.ro vă urează un sincer și călduros “La mulți ani!

și vă îndeamnă să puneți pauză la tot și să vă simțiți speciale, pentru că sunteți și pentru că meritați!

autor: Iulia Albei