Must have it - 3 articole de imbracaminte

Fara a avea pretentii de  fashion icon dar pasind in fiecare zi pe catwalk-ul din biroul unde lucrez, am ajuns la concluzia ca orice femeie care se respecta,  trebuie sa aiba in garderoba ei cel putin cateva articole de imbracaminte care se considera un must -have it si care nu se demodeaza niciodata.
haine femei

 1. Camasa alba

Indiferent de jobul pe care il aveti sau stilul vestimentar, nu excludeti din garderoba voastra o simpla camasa alba, care va asigur va va salva in momentele in care trebuie sa aveti o tinuta office sau chiar una casual, de ce nu! De la tinuta office la cea casual, aceeasi camasa alba poate fi cu succes folosita, evident combinata si accesorizata in mod diferit.
Pentru o tinuta office, camasa poate fi cu  combinata cu o pereche de pantaloni croiti clasici si cu o pereche de pantofi model clasic sau oxfort mai elegant. La fel de bine o fusta clasica da un aspect office. La gat puteti incerca o esarfa nu foarte lata sau un colier peste purtat peste gulerul camasii.
Pentru o combinatie mai casual puteti folosi o pereche de blugi , iar in picioare puteti incalta o pereche de pantofi oxford sau stileto in functie de cum considerati ca sa potriveste mai bine locatiei sau evenimentului la care mergeti.




2. Rochie neagra

O rochie neagra simpla, nu foarte mulata si la o lungime potrivta (de genul pana la genunchi) nu va transforma intr-o batranica stearsa si demodata, ci, din contra, va poate salva in situatii neprevazute. Indiferent daca aveti un eveniment sau pur si simplu o seara la terasa cu prietenii, accesorizati rochia neagra cu un colier dragut la gat si incercati-o cu pantofi stileto, sandale joase sau sandale de culoare argintiu cu toc inalt. Ah, si sigur un plic adecvat va scoate din anonimat.


3.  Sacoul clasic

Un sacou clasic este desigur un alt must -have it al unei garderobe si eu as merge chiar putint mai departe si as spune chiar unul negru. De ce negru pentru evident il poti asorta mai usor la diverse combinatii. Una din combinatiile mele preferate este cea in care combinam sacoul cu un tricou cu imprimeu (imi plac cel mai multe cele cu un chip de femeie sau un mesaj cool), o pereche de blugi clasici (merg si skinny la unele evenimente sau intr-o seara cu prietenii). La pantofi poti incerca fie ceva cu toc clasic sau oxford. Daca timpul e deja spre toamna si ghetele/cizme scurte se potrivesc de minune (blugi in ghete/cizme)



Aceastea fiind spuse, nu pot decat va doresc spor la shopping!

autor : Adela Polverea